Masterplan

Masterplani

Projekti Mangalem 21 është realizuar nga studio e arkitekturës OMA me qendër në Rotterdam, Hollandë. Studio e krijuar në 1975 nga Rem Koolhaas. Projekti, sic shprehen arkitektët është një stoli në qytetitin e Tiranës, njëkohesisht shkrihet me pjesën ekzistuese duke shmangur kontrastin dhe duke krijuar vazhdimesi.

Projekti është një kontribut për Tiranën e ngjyrave. Ai në perimeter të tij qëndron tëresisht i bardhë ndërsa sapo futesh brënda përjetohet një shpërthim ngjyrash ku secili oborr i brëndshem identifikohet me një ngjyrë. Në raste të caktura ngjyra kthehet në pikturë, në plot kuptimin e fjales duke i dhënë ngjyrim artistik të gjithës.

Standarti i Kontakt tanimë, për një kompleks banimi pa makina ne siperfaqe, është mirepritur dhe zgjidhur me mjaft elegace nga arkitektët. Ata propozojnë 2 hapesira të medha parkimi nëntokësore, dhe një rrugë unazore që shtrihet në perimeter të kompleksit. 

Mangalem 21 është një mundësi unike që të keni një apartament të ndertuar nga nderthurja e kaq shumë eksperiencave profesionale, pozicioni interesant në qytet që ofron pamje fantastike, terreni sfidues me pjerrësi që sjell dritë, ajer, shikueshmëri, jetë.

Vendndodhja

Kompleksi shtrihet në Lindje të qytetit të Tiranës, në lagjen Ali Demi. Në skajin e tij Verior kalon unaza e katërt e qytetit e cila krahas rrugeve të tjera eksistuese i jep mundesi banorëve që në pak minuta të arrijne cdo pike tjetër të qytetit.

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

OMA

Prezantimi në Shqipëri

Oferta Jonë

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al

Kërko Për Apartamentin Tënd!