Kontakto

You are here

   

 

A  Ali Demi Str 40 Al - 1012 Tiranë
T  +35542225338  
C  +355682029807
W  kontakt.al  
E  info@kontakt.al

Ju ftojmë të na kontaktoni me email duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al