Parkimi 040

You are here

Mangalem ofron parkim nëntokesor i cili përmbush nevojat e komunitetit. Këtu mund te përzgjidhni vëndparkimin tuaj në njësite që ofrohen. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.

Detaje

Tipi: 
Parkim
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sipërfaqe Individuale: 
15.5 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
12.4 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
27.9m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al