Apartamenti 0125

You are here

Apartament 2+1 me hapësirë të rregullt e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 89.6 m2.

Hyrja është në formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij dhe ka një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje. Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së dhomës së ditës mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e peisazhit piktoresk. 

Detaje

Tipi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sipërfaqe Individuale: 
77.2 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
12.4 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
89.6m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al