Apartamenti 0127

You are here

Apartament 2+1 i me hapësirë të rregullt e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 81.5 m2.

Ambienti i ditës ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit dhe atë të ngrënies. Ai është i ndriçuar dhe i ngrohtë gjatë gjithë ditës falë orientimit të tij nga jug-perëndimi.

Forma e rregullt e këtij ambienti mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft të këndshëm, ku përmes dritareve të mëdha dhe lozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Zona e natës, kompakte dhe i mirësistemuar, siguron intimitetin e duhur për një një ambient të qetë e çlodhës. 

Detaje

Tipi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sipërfaqe Individuale: 
70.2 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
11.3 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
81.5m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al