Apartamenti 0129

You are here

Apartament 1+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 73.4 m2.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës dhe të këndshëm. Nëpërmjet lozhës dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Zona e natës, kompakte dhe i mirësistemuar, siguron intimitetin e duhur për një një ambient të qetë e çlodhës.

Detaje

Tipi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sipërfaqe Individuale: 
63.2 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
10.2 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
73.4m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al