Apartamenti 0134

You are here

Apartament 3+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 149.3 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij mundësi të shumëanëshme aktivitetesh çlodhëse individuale apo shoqërore.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit. Orientimi i veçantë krijon kushtet optimale klimatike të banimit nëpërmjet ndërthurjes së ndriçimit të këndshëm ambiental të jug-lindjes me ngrohtësinë e atij të jug-perëndimit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës si dhe një ambienti ngrënie mjaft të këndshëm. Ambienti i gatimit, vendosur në pjesën e dytë të apartamentit ka hapësirë të mjaftueshme për një kënd ngrënie të integruar. Nëpërmjet lozhave dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur dhe një ambient çlodhës. Dhomat e gjumit janë të mirëajrosura dhe kanë ndriçim të këndshëm ambiental gjatë gjithë ditës. Krahas tualetit kryesor vendosur në hyrje të apartamentit, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Detaje

Tipi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
1
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sipërfaqe Individuale: 
128.6 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
20.7 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
149.3m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al