Apartamenti 0152

You are here

Apartament 3+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 132.6 m2. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij mundësi të shumëanëshme aktivitetesh çlodhëse individuale apo shoqërore.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit. Orientimi i veçantë krijon kushtet optimale klimatike të banimit nëpërmjet ndërthurjes së ndriçimit të këndshëm ambiental të jug-lindjes me ngrohtësinë e atij të jug-perëndimit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës dhe të këndshëm. Pjesa e dytë e apartamentit ka hapësirë të mirësistemuar për këndin e gatimit si dhe për një kënd ngrënie mjaft të ngrohtë dhe familiar. Nëpërmjet lozhës dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Zona e natës, e shpërndarë në skaje të ndryshme të apartamentit ofron mundësi të shumëfishta për personalizimin e dhomës së gjumit sipas menyrës së jetesës dhe preferencave individuale të secilit banues. Krahas tualetit kryesor vendosur në hyrje të apartamentit, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Detaje

Tipi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
1
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sipërfaqe Individuale: 
114.2 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
18.4 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
132.6m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al