Apartamenti 0164

You are here

Apartament 1+1 me sipërfaqe 53.6 m2 i përshtatshëm për një familje të vogël.

Hyrja e apartamentit te drejton menjehere ne kendin e gatimit, i cili eshte pozicionuar ne menyre te tille qe ti krijoje sa me shume hapesire ambjenteve te tjera te hapesires se dites, ndenjes dhe ngrenies. Kemi te bejme me nje apartament racionalist, shume i peshtatshem per familje te vogla, ose per persona qe dashurojne ndjesine e te jetuar vetem.

Orientimi I apartamentit eshte shume I mire, te dy ambjentet kryesore kane carje te medha nga Jugu, cka e lidh diellin dhe driten ne menyre frekuente me hapesirat e brendshme.

Dhoma e gjumit eshte e bollshme, dhe nepermjet saj aksesohet tualeti i apartametit.

Detaje

Tipi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
1
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Sipërfaqe Individuale: 
46.2 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
7.4 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
53.6m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al