Njësi shërbimi 0213

You are here

Njësi shërbimi, e projektuar për të patur destinacion tregtar. Në saj të ndarjes hapësinore dhe infrastrukturës së brendshme, ky ambient mund të përdoret për aktivitet sipërmarrje ofruese të shërbimeve të ndryshme, bar- restorant apo ëmbëltore, ambient zyre, etj.

Detaje

Tipi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
2
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sipërfaqe Individuale: 
112.5 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
22.0 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
134.5m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al