Apartamenti 0252

You are here

Apartament 1+1 me sipërfaqe 80.2 m2. I mirësistemuar për shfrytëzimin më efiçent të hapësirës siguron mjedisin e përshtatshëm për nisjen e një familje të re.

Orientimi nga jug-perëndimi mundëson që çdo kthinë e apartamentit të ketë ndriçim optimal dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Hyrja e apartamentit ka një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm. Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së këtij ambienti mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Detaje

Tipi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
2
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sipërfaqe Individuale: 
67.1 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
13.1 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
80.2m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al