Apartamenti 0344

You are here

Apartament 2+1, i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 101.0 m2.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndenje mjaft të këndshëm. Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe lozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur një ambient çlodhës.

Krahas tualetit kryesor, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Detaje

Tipi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
3
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Sipërfaqe Individuale: 
85.0 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
16.3 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
101.3m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

 
 

Çmimet Tona

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

 

Lajmerohuni

Zhvillues

Kontakt - ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton Arkitekturë, Konstruksion, Elektrike dhe Hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë.Lexo më shumë

C  +355682029807    W  kontakt.al    E  info@kontakt.al