fbpx Parkim në shitje në Tiranë - Parkim 10175 | MANGALEM 21

Parkim 10175

10,000 €
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
Parkime Jashtë F. 6
Kati: 
1
Sip.: 
32.5m2
Parkim në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla Parkime Jashtë F. 6 Kati 1

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2022

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2