fbpx Parkim në shitje në Tiranë - Parkim 10200 | MANGALEM 21

ikonat lart

Parkim 10200

10,000 €
Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
Parkime Jashtë F. 5
Kati: 
1
Sip.: 
21.9m2
Parkim në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla Parkime Jashtë F. 5 Kati 1

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Rezervo Takim

:

Kërko njësinë tënde

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2