Parkimi 010

13,000 €
Mangalem 21 ofron parkim nëntokësor i cili përmbush nevojat e masterplanit. Objektet e para kanë në dispozicion një hapësirë parkimi, e cila ka në total 42 poste parkimi. Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.
Type: 
Parking Space
Entrance: 
1
Floor: 
-1
Total Surface: 
27.3m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments from:
700 Euro/m2

Stores from:
1,100 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2