Apartamenti 0754

46,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 62.5 m2. Sipërfaqja e bollshme e çdo ambienti, orientimi shumë i mirë nga Jugu dhe pamja e sistemuar nga oborri i brendshëm, e bëjnë këtë apartament një ndër më të mirët e të gjithë kompleksit.

Type: 
1+1 Apartment
Entrance: 
7
Floor: 
5
Orientation: 
South
Total Surface: 
62.5m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2