Apartamenti 1133

46,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 63.3 m2, me orientim nga Perëndimi. Pas hyrjes në apartament, në të djathtë, është pozicionuar këndi i gatimit. Pasi kalon sallonin, i cili është ambienti i parë që vizitohet në apartament, një korridor i vogël të drejton në llozhën e apartamentit, tualetin dhe dhomën e tij të gjumit.

Type: 
1+1 Apartment
Entrance: 
11
Floor: 
3
Orientation: 
West
Total Surface: 
63.3m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2