Apartamenti 1062

74,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, ku flukset e lëvizjes krijojnë dy seksione, atë të gatimit dhe këndin e ndejtjes dhe ngrënies disi më vete. Nga ambienti i ditës komunikohet me llozhën e vogël në kënd të sallonit. Një korridor i vogël të shpërndan ne dy dhomat e gjumit, atë të fëmijëve me dritare nga Lindja dhe atë matrimoniale me dritare nga Jugu dhe tualetin e dedikuar me dritare, për ndriçim dhe aspirim sa më natyral.

Type: 
2+1 Apartment
Entrance: 
10
Floor: 
6
Orientation: 
South
East
Total Surface: 
101.0m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2