Apartamenti 1057

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 97.2 m2, me orientim nga Veri-Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në një hapësirë e cila të shpërndan mjaft mirë në korridorin e zonës së natës, ku ndodhen dhoma e fëmijëve, tualeti kryesor dhe dhoma matrimoniale me tualetin e dedikuar. Zona e ditës ndahet mjaft mirë funksionalisht me këndin e gatimt në njërën anë, dhe atë të ndejtjes dhe ngrënies në krahun tjetër. Llozha shtrihet në fasadë në mënyrë gjatësore, sa dy hapa kolonash dhe komunikon nëpërmjet ambientit të ditës.

Type: 
2+1 Apartment
Entrance: 
10
Floor: 
5
Orientation: 
North
East
Total Surface: 
97.2m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2