Apartamenti 0964

54,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 73.8 m2, me orientim nga Jugu. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon me llozhën e apartamentit. Në këtë mënyrë zona e ditës mbetet një hapësirë e bollshme dhe e rregullt, me dy dritare plot dritë.

Type: 
1+1 Apartment
Entrance: 
9
Floor: 
6
Orientation: 
South
Total Surface: 
73.8m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2