Apartamenti 0951

67,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90.5 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në korridorin e tij, ku në të majtë ndodhet dera e tualetit, në vazhdim ndodhet këndi i gatimit, ambient krejtësisht më vete, dhe pjesa tjetër e zonës së ditës, e cila komunikon me llozhën e bollshme me dy hapa kolonash. Në të dy krahët e zonës së ditës shtrihen dhomat e gjumit, ajo matrimoniale me dritare nga Veriu dhe ajo e fëmijëve me dy dritare nga Lindja.

Type: 
2+1 Apartment
Entrance: 
9
Floor: 
5
Orientation: 
North
East
Total Surface: 
90.5m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2