Njësi shërbimi 0911

70,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 60.4 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Me pozicionimin në pedonalen sekondare të kompleksit, ngjitur me hyrjen e objektit, kjo njësi favorizohet së tepërmi nga flukset e lëvizjes së banorëve. Planimetria e saj, e shtrirë në formë L dhe me shumë fasada, të jep mundësinë për të organizuar biznesin tuaj në dy ambiente të veçanta që komunikojnë mjaft mirë me njëri-tjetrin.

Type: 
Store
Entrance: 
9
Floor: 
1
Orientation: 
North
Total Surface: 
60.4m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments from:
700 Euro/m2

Stores from:
1,100 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2