Njësi shërbimi 0913

69,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 59.5 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Me pozicionimin në pedonalen sekondare te kompleksit, në afërsi me hyrjen e objektit dhe shkallaren që të lidh me nivelet e sipërme, kjo njësi favorizohet së tepërmi nga flukset e lëvizjes së banorëve. Ajo shtrihet përgjatë pjesës perëndimore të objektit, me tualetin në fund, i cili nuk cënon linearitetin e njësisë.

 

Type: 
Store
Entrance: 
9
Floor: 
1
Orientation: 
North
West
Total Surface: 
59.5m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments from:
700 Euro/m2

Stores from:
1,100 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2