Apartamenti 0854

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 95.8 m2, me orientim të dyfishtë, llozha e të cilit shikon nga rruga unazore e kompleksit, me fushëpamje të papenguar nga ndërtime të tjera. Dy dritaret e ambientit të ditës dhe ato të dhomave të gjumit orientohen nga Lindja. Hyrja për në apartament përvijohet nga një korridor gjatësor i cili përmbledh dyert e dy dhomave të gjumit në të djathtë dhe tualetin në të majtë, duke siguruar një ndarje shumë të mirë të zonës së ditës me atë të natës. Salloni ka formë të rregullt dhe përmasa të medha duke siguruar mbi 30 m2 vetëm për ambientin e ditës.

Type: 
2+1 Apartment
Entrance: 
8
Floor: 
5
Orientation: 
North
East
Total Surface: 
95.8m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments from:
700 Euro/m2

Stores from:
1,100 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2