Depo 0815

5,000 €

Depo 11.9 m2, e pozicionuar poshtë shkallës në katin e parë të objektit. Rampa e shkallës i mbivendoset nga sipër, duke e kufizuar disi në lartësi sa më shumë në thellësi të njësisë të futemi, por e konturon më së miri duke e bërë një depo të pastër dhe të sigurtë.

Type: 
Storehouse
Entrance: 
8
Floor: 
1
Orientation: 
North
East
Total Surface: 
11.9m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments starting from:
700 Euro/m2

Stores:
800 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2