fbpx Apartamenti 1914 | MANGALEM 21

Apartamenti 1914

66,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 85.6 m2, me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. I bollshëm dhe i mirë-organizuar, ky apartament përbëhet nga një korridor kuadratik që bën shpërndarjen mes dhomës së gjumit e cila akseson llozhën e apartamentit, një tualeti në të djathtë të tij, dhe ambientit të ditës.

Type: 
1+1 Apartment
Entrance: 
19
Floor: 
1
Orientation: 
East
Total Surface: 
85.6m2

Search for your apartment!

Kontakt Ltd

A  Ali Demi Str 40 Al - 1012 Tirana
T  +35542225338  M  +355684049444
 info@kontakt.al   kontakt.al

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Pricing

Apartments from:
750 Euro/m2

Stores from:
1,150 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2