fbpx Njësi Shërbimi 1223 | MANGALEM 21

Njësi Shërbimi 1223

63,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 54.6 m2 , shumë e përshtatshme për të zhvilluar cdo lloj aktiviteti. Tualeti është i pozicionuar në anën e djathtë, dhe pranë tij është pozicionuar e vetmja kolonë shkarkimi, pa cënuar hapësiren tjetër të dyqanit

Type: 
Store
Entrance: 
12
Floor: 
2
Orientation: 
South
West
Total Surface: 
54.6m2

Search for your apartment!

Kontakt Ltd

A  Ali Demi Str 40 Al - 1012 Tirana
T  +35542225338  M  +355684049444
 info@kontakt.al   kontakt.al

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Pricing

Apartments from:
750 Euro/m2

Stores from:
1,150 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2