fbpx Apartamenti 1335 | MANGALEM 21

Apartamenti 1335

53,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 70.5 m2, i orientuar në Veri. Hyrja e apartamentit të fton në ambjentin e ditës, I cili ndahet në atë të gatimit dhe ngrënies dhe këndin e ndenjes. Nga ambjenti i ditës komunikohet dhe me llozhën e cila është e orjentuar nga Veriu. Përball hyrjes kryesore gjendet tualeti. Dhoma e gjumit pozicionohet me dritare të orientuara nga Veriu.

Type: 
1+1 Apartment
Entrance: 
13
Floor: 
3
Orientation: 
North
Total Surface: 
70.5m2

Search for your apartment!

Kontakt Ltd

A  Ali Demi Str 40 Al - 1012 Tirana
T  +35542225338  M  +355684049444
 info@kontakt.al   kontakt.al

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Pricing

Apartments from:
750 Euro/m2

Stores from:
1,100 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2