fbpx Apartment 1913 | MANGALEM 21

Apartment 1913

60,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 57.6 m2, me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij është tualeti dhe në të djathtë ndodhet këndi i gatimit në forme L-je e cila të shoqëron deri në afërsi të hyrjes së dhomës së gjumit.

Ambienti i ditës me shtrirje lineare e cila ka komunikim me llozhën në pjesën fundore të saj, ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës, njësoj si edhe dhoma e gjumit.  

Type: 
1+1 Apartment
Entrance: 
19
Floor: 
1
Orientation: 
East
Total Surface: 
75.7m2

Search for your apartment!

Kontakt Ltd

A  Ali Demi Str 40 Al - 1012 Tirana
T  +35542225338  M  +355684049444
 info@kontakt.al   kontakt.al

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Pricing

Apartments from:
750 Euro/m2

Stores from:
1,150 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2