Storehouse 09000

4,000 €

Depo e pozicionuar në katin e parë të objektit, aty ku ndodhet dhe hyrja e tij. Depo e cila bën pjesë në një grup deposh që lidhen me njëra-tjetrën nga një korridor i dedikuar, në të cilat familjet mund të magazinojnë sendet e tyre, që nuk kanë përdorim frekuent në apartament. Shumë të përshtatshme për apartamente racionale, ku hapësira brenda është shumë e çmuar.

Type: 
Storehouse
Entrance: 
9
Floor: 
1
Total Surface: 
8.0m2

Search for your apartment!

X

Pricing

Apartments from:
750 Euro/m2

Stores from:
1,100 Euro/m2

Parking space:
500 Euro/m2