Njësi shërbimi 0113

124,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 108.1 m2 e përshtatshme për të zhvilluar disa lloj aktivitetesh. Orientimi i saj i dyfishtë dhe çarjet e mëdha i japin njësisë dritë por mbi të gjitha ajrim shumë të mirë. Njësia është e pajisur me një tualet në pozicion të përshtatshëm, pranë një kolone konstruktive, duke i dhënë pjesës tjetër të dyqanit një hapësirë të pacënuar e cila të jep liri në organizim.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
1
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
108.1m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2