Njësi shërbimi 0115

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 94.7 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i trefishtë dhe çarjet e mëdha e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër.  Pozicioni i këtij dyqani e bën atë shumë të lakmuar pasi ai lidh pjesën e jashtme të kompleksit me një oborr të brendshëm. Tualeti është i pozicionuar në qendër të tij, duke lejuar një organizim perimetral të pacënuar me elementë të tjerë vertikal.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
1
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Sip.: 
94.7m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2