Parkimi 001

Mangalem ofron parkim nëntokesor i cili përmbush nevojat e komunitetit. Këtu mund te përzgjidhni vëndparkimin tuaj në njësite që ofrohen. Ambienti ofron sinjalistikën e nevojshme, ajrimin natyral dhe një siguri maksimale.

Njësi: 
Parkim
Shkalla: 
1
Kati: 
-1
Sip.: 
28.6m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2