Apartamenti 0121

75,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 102.7 m2, i orientuar në 3 drejtime, plot dritë dhe ajër të pastër.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit dhe atë të ndejtjes. Ai është i ndriçuar dhe i ngrohtë gjatë gjithë ditës falë orientimit të tij nga jugu.

Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe llozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peizazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës. Falë orientimit të saj nga veriu dhe perëndimi, dhomat e gjumit janë të mirëajrosura dhe kanë ndriçim të këndshëm ambiental gjatë gjithë ditës.

Krahas tualetit kryesor, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Jug
Perëndim
Sip.: 
102.7m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2