Apartamenti 0122

Apartament 1+1 kompakt dhe i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 60.0 m2.

I mirësistemuar për shfrytëzimin më efiçent të hapësirës siguron mjedisin e përshtatshëm për pikënisjen e një familjeje të re. Nga dritaret e mëdha dhe lozha e këndit të ndenjes shpaloset peisazhi piktoresk duke krijuar ambientin e posaçëm për çlodhje dhe qetësi pas një dite të gjatë.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
60.0m 2

Kërko njësinë tënde!