Apartamenti 0123

Apartament 2+1 me sipërfaqe 87.1 m2 i përshtatshëm për një familje të vogël.

Hyrja është në formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij. Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Përmes dritareve të mëdha të dhomës së ditës dhe lozhës së dhomës së gjumit matrimoniale mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e peisazhit piktoresk.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
87.1m 2

Kërko njësinë tënde!