Apartamenti 0124

Apartament 3+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 152.8 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij mundësi të shumëanëshme aktivitetesh çlodhëse individuale apo shoqërore.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit. Orientimi i veçantë krijon kushtet optimale klimatike të banimit nëpërmjet ndërthurjes së ndriçimit të këndshëm ambiental të jug-lindjes me ngrohtësinë e atij të jug-perëndimit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës si dhe një ambienti ngrënie mjaft të këndshëm. Ambienti i gatimit, vendosur në pjesën e dytë të apartamentit ka hapësirë të mjaftueshme për një kënd ngrënie të integruar. Nëpërmjet lozhave dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur dhe një ambient çlodhës. Krahas tualetit kryesor vendosur në hyrje të apartamentit, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
152.8m 2

Kërko njësinë tënde!