Apartamenti 0125

Apartament 2+1 me hapësirë të rregullt e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 89.3 m2.

Hyrja është në formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij dhe ka një kënd të projektuar enkas për tu përdorur si depo, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje. Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndenje mjaft të këndshëm.

Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së dhomës së ditës mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e peisazhit piktoresk.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
89.3m 2

Kërko njësinë tënde!