Apartamenti 0129

Apartament 1+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 72.7 m2.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës dhe të këndshëm. Nëpërmjet lozhës dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Zona e natës, kompakte dhe i mirësistemuar, siguron intimitetin e duhur për një një ambient të qetë e çlodhës.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
1
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
72.7m 2

Kërko njësinë tënde!