Apartamenti 0131

Apartament 2+1, i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 100.0 m2.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit dhe atë të ndenjes. Ai është i ndriçuar dhe i ngrohtë gjatë gjithë ditës falë orientimit të tij nga jugu.

Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe lozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peisazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur një ambient çlodhës. Dhomat e gjumit janë të mirëajrosura dhe kanë ndriçim të këndshëm ambiental gjatë gjithë ditës.

Krahas tualetit kryesor, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Perëndim
Sip.: 
100.0m 2

Kërko njësinë tënde!