Apartamenti 0135

Apartament 2+1 me hapësirë të rregullt e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 91 m2 i përshtatshëm për një familje të re, por dhe me fëmijë.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndejtje mjaft të këndshëm.

Falë orientimit nga veri-lindja, çdo kthinë e apartamentit ka kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të këndshëm ambiental gjatë ditës.

Përmes dritareve të mëdha dhe llozhës në dhomën matrimoniale mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e peizazhit piktoresk.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
91.0m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2