Apartamenti 0143

65,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 89.4 m2 i përshtatshëm për një familje të vogël.

Hyrja është në formë holli përreth të cilit janë orientuar kthinat e tij. Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndejtje mjaft të këndshëm.

Falë orientimit nga veri-lindja, çdo kthinë e apartamentit ka kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të këndshëm ambiental. Përmes dritareve të mëdha të dhomës së ditës dhe llozhës së dhomës matrimoniale mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e peizazhit piktoresk.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
89.4m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2