Apartamenti 0149

Apartament 2+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 131.3 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe.

Apartamenti shtrihet në 2 objekte të ndryshme, duke i dhënë atij orientim të shumëfishtë, në të katër drejtimet, çka i sjell shumë dritë dhe ajër të pastër.

Në hapësirën e parë, pranë hyrjes gjenden tualeti kryesor, dhoma e gjumit e fëmijëve, e cila ndriçohet nga llozha e apartamentit si dhe ambienti i ndejtjes. Në pjesën tjetër të apartamentit janë hapësira e gatimit dhe ngrënies, së bashku me dhomën matrimoniale me tualetin e saj të dedikuar.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
131.3m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2