Apartamenti 0155

Apartament 2+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 127.9 m2. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij mundësi të shumëanëshme aktivitetesh çlodhëse individuale apo shoqërore.

Skema e veçantë e organizimit të këtij apartamenti mundëson lirshmëri në personalizimin e ambienteve të tij sipas preferencave të banuesit. Orientimi i veçantë krijon kushtet optimale klimatike të banimit nëpërmjet ndërthurjes së ndriçimit të këndshëm ambiental të veri-lindjes me ngrohtësinë e atij të jug-perëndimit.

Apartamenti është i ndarë në dy ambiente me hapësirë të mjaftueshme për secilin. N֝ë zonën hyrëse të ambientit të ditës hapësira e madhe dhe e mirësistemuar mundëson krijimin e një këndi ndenje mjaft çlodhës dhe të këndshëm. Pjesa e dytë e apartamentit ka hapësirë të mirësistemuar për këndin e gatimit si dhe për një kënd ngrënie mjaft të ngrohtë dhe familjar. Nëpërmjet lozhës dhe dritareve të mëdha, dhoma e ditës merr ngrohtësi gjatë gjithë kohës duke ofruar njëkohësisht sfondin e hareshëm të fasadave shumëngjyrëshe me peisazhin piktoresk të kopshteve dhe shesheve.

Zona e natës, e shpërndarë në skaje të ndryshme të apartamentit ofron mundësi të shumëfishta për personalizimin e dhomës së gjumit sipas menyrës së jetesës dhe preferencave individuale të secilit banues. Krahas tualetit kryesor vendosur në hyrje të apartamentit, ka dhe një tualet tjetër komunikues me dhomën e gjumit matrimoniale duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
1
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
127.9m 2

Kërko njësinë tënde!