Apartamenti 0161

81,000 €

Apartament 3+1 me hapësirë të madhe e të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 111.7 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij hapësirën e përshtatshme dhe të organizuar në mënyrë sa më efiçente për një jetesë të rehatshme familjare.

Falë orientimit nga veriu por dhe perendimi, çdo kthinë e apartamentit ka kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të këndshëm ambiental gjatë ditës.

Apartamenti ka një dhomë gjumi matrimoniale në të cilën gjendet dhe llozha e apartamentit.

Hyrja ndodhet në qendër të apartamentit, duke lejuar shfrytëzim maksimal të sipëerfaqes pa korridore të gjata. Po në qëndër të tij është dhe ambienti i ditës, ku në njërin krah gjendet dhoma e femijëve e madhe dhe në krahun tjetër dhoma matrimoniale dhe dhoma më e vogël për fëmijë. Dy tualetet e tij lehtësojnë maksimalisht jetesën dhe privatësinë në apartament.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
1
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
111.7m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2