Apartamenti 0162

Apartament 1+1 me hapësirë të mjaftueshme dhe mirësistemuar në një sipërfaqe prej 66.6 m2, i përshtatshëm për fillimin e një familje të re.  

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin, ngrënien si dhe për një kënd ndeejtje mjaft të këndshëm. Përmes dritareve të mëdha dhe llozhës së këtij ambienti mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e një peizazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Orientimi i dyfishtë nga veriu dhe lindja siguron kushte shumë të mira ajrimi dhe ndriçim të këndshëm ambiental gjatë gjithë ditës.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
1
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
66.6m 2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente:
700 Euro/m2

Dyqane:
1150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2