Apartamenti 1022

40,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 54.8 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës me këndin e ndejtjes përballë dhe këndin e gatimit në të majtë. Llozha e cila komunikon me ambientin e ditës, krijon një kënd të veçantë për tavolinën e ngrënies. Në murin verior gjejmë dyert e tualetit dhe dhomës së gjumit, e cila ndriçohet nga dy dritare me orientim të dyfishtë.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
54.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2