Apartamenti 1023

58,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 80.6 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Hyrja në apartament, pas një korridori të vogël, të fton në zonën e ditës, me gatimin, ngrënien dhe ndejtjen. Zonë kjo me sipërfaqe të bollshme, e cila komunikon dhe me llozhën e apartamentit. Në fasadën Jugore, njëra pas tjetrës, janë të pozicionuara dhoma matrimoniale, tualeti me dritare dhe dhoma e fëmijëve me sipërfaqe racionale.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
10
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
80.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2