Apartamenti 1142

57,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 77.6 m2, me orientim nga Veriu dhe Lindja. Korridori në formë L ka përballë dhomën matrimoniale. Në vazhdim ndodhet dhoma e gjumit e fëmijëve dhe tualeti i apartamentit. Në fund pozicionohet salloni me funksionet e gatimit, ngrënies dhe ndejtjes e cila ka komunikim me llozhën e apartamentit pozicionuar në Veri.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
77.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2