Apartamenti 1163

76,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 103.1 m2, me orientim nga Jugu dhe Lindja. Në korridor pas hyrjes në apartament, në të majtë pozicionohet tualeti i përbashkët. Salloni me dritaret nga Jugu ka formë të rregullt kuadratike dhe sipërfaqe të bollshme. Në lindje të tij, njëra pas tjetrës, janë pozicionuar dera e llozhës, e dhomës së fëmijëve dhe asaj matrimoniale. Dhomat kanë dritaret të orientuara nga Lindja.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
11
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
103.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane:
800 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2